Κρήτη: Εμβολιάστηκαν 15χρονη και 100χρονη από τις Κινητές Μονάδες στην Τύλισο

Μία έφηβη, μόλις 15 ετών και μία ηλικιωμένη 100 ετών ήταν μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού που βρέθηκαν στην Τύλισο, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης. 


Η κ. Χριστίνα Κριτσωτάκη 100 ετών εμβολιάστηκε στο σπίτι της, στο πλαίσιο των κατ οίκων εμβολιασμών, ενώ ένα κορίτσι 15 ετών στην Τύλισο ήταν η μικρότερη σε ηλικία που έχει μέχρι σήμερα εμβολιαστεί από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού.

Συνολικά στην Τύλισο εμβολιάστηκαν 81 πολίτες εκ των οποίων οι 12 ήταν κατ΄οίκον εμβολιασμοί.

 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη το ενδεχόμενο παρουσίας των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην περιοχή της Αμμουδάρας, για τον εμβολιασμό εργαζομένων σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην Τύλισο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Γρηγόρης Φασουλάκης, Νίκη Ζερβού, Γρηγόρης Περυσινάκης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη καθώς και ο εφημέριος της Τυλίσου πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης

Πηγή: ekriti.gr
TAGS: Κρήτη