Κρήτη: Αυτοτραυματίστηκε και... σκαρφίστηκε ληστεία

Πώς οι αστυνομικοί της Χερσονήσου έφτασαν στα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας

Πριν καλά καλά "στεγνώσει το μελάνι" της καταγγελίας 25χρονου για τη "ληστεία" που οδήγησε στον τραυματισμό του από πυροβολισμό, οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου κατάφεραν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να βρουν την άκρη του νήματος και να αποκαλυφθεί το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με το Cretalive, η καταγγελία του νεαρού, αντιμετωπίστηκε με επιφυλακτικότητα από τους αστυνομικούς. Το "σενάριο" που επικαλούνταν, ότι δηλαδή πήγε βόλτα στην περιοχή της πρώην Βάσης Γουρνών κι έπεσε "θύμα" ενός Ρομά, που τον πυροβόλησε στο χέρι θέλοντας να τον ληστέψει, κάπου φαινόταν "αδύναμο". Η έρευνα των διωκτικών αρχών, γρήγορα έδειξε ότι είχαν δίκιο. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι αστυνομικοί ερευνώντας την υπόθεση, έκριναν πως ο τραυματισμός αυτός έγινε κοντά στο σπίτι του 25χρονου. Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αίματα, αλλά και ένα όπλο.  

Υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, ο 25χρονος φέρεται να είπε ότι όλα έγιναν στην κατοικία του, όταν την ώρα που... περιεργαζόταν το όπλο,  αυτό εκπυρσοκτρότησε, τραυματίζοντας τον στην παλάμη του αριστερού χεριού!

Ευτυχώς, όπως γράψαμε, ο τραυματισμός στο χέρι, ωστόσο πλέον σε βάρος του νεαρού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων 

Πηγή: cretalive.gr