Κλείσιμο

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών έξω από Κέντρο Υγείας στην Κρήτη- Οκτώ συλλήψεις και δύο τραυματίες

Ο  54χρονος πατέρας από τη μία πλευρά και ο 21 ετών από τα αδέλφια της άλλης πλευράς, νοσηλεύονταν στο Βενεζέλειο φρουρούμενοι μέχρι και σήμερα οπότε πήραν εξιτήριο

Οκτώ συλλήψεις και δύο τραυματισμένοι που νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο είναι ο απολογισμός της σύρραξης που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες είναι όλοι άνδρες ενώ κατά την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και δύο σπρέι πιπεριού.

Προς το παρόν και σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο λόγος της φασαρίας που οδήγησε τελικά στη συμπλοκή των μελών των δύο οικογενειών έξω από το κέντρο υγείας δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα έγιναν για μία προσπέραση. Ωστόσο η αστυνομία διερευνά εάν πίσω από αυτό υπάρχει κάτι άλλο.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 54χρονου πατέρα και των τριών γιων του ηλικίας 25, 23 και 22 ετών.

Από την άλλη πλευρά, συνελήφθησαν τέσσερα αδέλφια ηλικίας 28, 29, 21 και 19 ετών.

Τα μαχαίρια το σφυρί και τα σπρέι πιπεριού που βρέθηκαν στο σημείο του άγριου καυγά δεν φαίνεται σύμφωνα με αστυνομικές πήγες να έχουν χρησιμοποιηθεί ωστόσο κατασχέθηκαν.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου νοσηλεύονται φρουρούμενοι ο 54χρονος πατέρας από τη μία πλευρά και ο 21 ετών από τα αδέλφια της άλλης πλευράς, οι οποίοι σήμερα πήραν εξιτήριο.

Το άγριο σκηνικό επανέφερε στο προσκήνιο τις παθογένειες που αντιμετωπίζει η περιοχή όπου πολύ συχνά περιστατικά τέτοιου είδους απασχολούν τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: ekriti.gr