Κρήτη: 30χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε διευθύντρια σχολείου

Ο 30χρονος έβγαλε μαχαίρι όταν η διευθύντρια του σχολείου του είπε ότι δεν μπορεί να εγγράψει τα παιδιά του στο σχολείο - Συνελήφθη από την αστυνομία

Την εγγραφή των παιδιών του άμεσα, απαιτούσε από Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου στο Ηράκλειο ένας 30χρονος Ρομά, ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να απειλήσει τη γυναίκα.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο της Διευθύντριας, η οποία μάταια προσπαθούσε να δώσει στον νεαρό πατέρα να καταλάβει ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για την εγγραφή του παιδιού του στο Δημοτικό Σχολείο και θα πρέπει αυτή την διαδικασία να ακολουθήσει και ο ίδιος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, όταν η γυναίκα κατάφερε να πείσει τον 30χρονο ότι δεν μπορεί να εγγράψει άμεσα το παιδί του, τότε εκείνος της ζήτησε να «γράψει τουλάχιστον το μικρότερο στο... νηπιαγωγείο»! 

Η Διευθύντρια προσπάθησε εκ νέου να του εξηγήσει ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει, καθώς το σχολείο στο οποίο βρίσκονταν είναι δημοτικό, τότε ο πατέρας βγήκε εκτός εαυτού και την απείλησε με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι που είχε μαζί του. 

Όπως ήταν φυσικό, στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ ενημερώθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τον 30χρονο πριν προλάβει να απομακρυνθεί.
 

Πηγή: cretalive.gr