Κρήτη: 20χρονος εκβίαζε 13χρονη για να συνευρίσκεται μαζί της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης εξαιτίας της νέας υπόθεσης βιασμού ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,gr δράστης φαίνεται να είναι ένας 20χρονος στο Ρέθυμνο ο οποίος εκβίαζε μία ανήλικη για να συνευρεθεί μαζί της. Μάλιστα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του πλήθος πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν μία 13χρονη, μαθήτρια β’ γυμνασίου στο Ρέθυμνο, ήρθε σε επαφή μέσω των social media με τον 20χρονο.

Ο 20χρονος άρχισε να ζητά από την 13χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Μετά από επίμονες προσπάθειες ο 20χρονος καταφέρνει να πείσει την άτυχη κοπέλα η οποία του έστειλε τις φωτογραφίες που της ζήτησε.

Τότε όμως ξεκίνησε ένα νέος εφιάλτης για την 13χρονη καθώς ο 20χρονος άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιεύσει στα social media τις γυμνές φωτογραφίες της αν δεν συνευρεθεί μαζί του.

Η κοπέλα φοβούμενη τον αντίκτυπο και υπό το καθεστώς φόβου υπέκυψε στις πιέσεις του και τον συνάντησε. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος απειλώντας την, συνευρέθη μαζί της τρεις φορές.

Το περασμένο Σάββατο η 13χρονη πήρε την απόφαση να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει στους γονείς της.

Αμέσως οι ίδιοι, μαζί με την κόρη τους, πήγαν στην αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του 20χρονου.

Οι αστυνομικοί αμέσως μετά την καταγγελία εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο οδηγώντας τον ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις.

Σήμερα το πρωί, ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Βρέθηκε πλήθος πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι του και μάλιστα δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα ευρήματα.

Όταν άνοιξαν τον υπολογιστή του 20χρονου βρήκαν πλούσιο πορνογραφικό υλικό από αρκετά κορίτσια αλλά και αγόρια.

Μάλιστα, ήδη σε εξέλιξη έχει ξεκινήσει η προανάκριση προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς έφτασαν στα χέρια του 20χρονου οι φωτογραφίες των υπόλοιπων ανηλίκων.

Πηγή: cretapost