Kως: Ρεσεψιονίστας μοίραζε κοκαΐνη και χάπια αντί για κλειδιά δωματίων

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 59χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τις είχε προμηθευτεί από τον 28χρονο Αλβανό.

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης αλλά και ναρκωτικών χαπιών, κατηγορούνται ένας 59χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ο 59χρονος φέρεται να προμηθεύονταν ναρκωτικά από τον αλλοδαπό και εν συνεχεία να τα προωθούσε μέσω της εργασίας του σε τουριστικό κατάλυμα, σε τοξικομανείς του νησιού σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική δικογραφία.

888

Πιο αναλυτικά, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, λίγο μετά τα μεσάνυκτα στις 12 Μαΐου 2023 πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου εργάζονταν ο 59χρονος όπου και εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 59χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τις είχε προμηθευτεί από τον 28χρονο Αλβανό.

Ακολούθησε η σύλληψη και του αλλοδαπού αλλά και έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο ανδρών.

Συνολικά στην κατοχή αλλά και στις οικίες των δύο ανδρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 15,9 γραμμάρια κοκαΐνης

· 14 ναρκωτικά χάπια

· 3.700 ευρώ

· 2 σουγιάδες

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Πηγή: skai.gr