Κως: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων (Βίντεο, φωτογραφίες)

Οι έρευνες των Αρχών στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της κοπέλας συνεχίζονται ακόμα και μέσα στο σκοτάδι προκειμένου να εντοπιστούν νέα στοιχεία που να οδηγούν στον δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Το πτώμα της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία εντόπισαν οι Αρχές το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε σακούλα και σκεπασμένο από κλαδιά. Ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της κοπέλας συνεχίζονται ακόμα και μέσα στο σκοτάδι προκειμένου να εντοπιστούν νέα στοιχεία που να οδηγούν στον δολοφόνο της.

Εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε την σακούλα κάτω από ένα δέντρο, μέσα σε χόρτα μόλις 1 χμλ μακριά από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού υπόπτου, το οποίο βρίσκεται κοντά σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Ρόδου.

Το σημείο που εντοπίστηκε

Κως

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα, στις 14:00 ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει εκ νέου για όσα συνέβησαν την μοιραία βραδιά στις 12 Ιουνίου όπου χάθηκαν τα ίχνη της άτυχης κοπέλας.

κως

Πηγή: skai.gr