Κλείσιμο

Κορωνοϊός- Φθιώτιδα: Θρήνος για τον θάνατο 14χρονου ανεμβολίαστου παιδιού (vid)

Η πανδημία δε σταματά να γεννά τραγωδίες.  Ένα παιδί 14 ετών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα αλλά ανεμβολίαστο δυστυχώς κατέληξε από κορωνοϊο. 

Επιπρόσθετα άνδρας, ηλικίας 66 ετών αν και έφτασε σε τρομερά επιβαρυμένη κατάσταση στο νοσοκομείο, αρνήθηκε τη διασωλήνωση και κατέληξε μετά από λίγες ώρες. 

Ο χαμός του μόλις 14 ετών παιδιού που νοσούσε από κορωνοιό και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας προκάλεσε θρήνο στη Φθιώτιδα.

 Το άτυχο παιδί διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης, στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που επίσης νοσούν από τον ιό.

'Οταν έφτασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης είχε χαμηλό κορεσμό και οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του, το ίδιο απόγευμα ,στην Αθήνα , στο νοσοκομείο Παίδων. 

Εκεί οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν. 

Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.

Στην Φθιώτιδα όμως κι άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον κορωνοιό. Πρόκειται για 66χρονο άνδρα , στην Στυλίδα , που μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν πίστευε πόσο επικίνδυνος είναι ο κορωνοίος. 

Τελικά ο άτυχος άνδρας  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Μετά την εξέταση που του έκαναν οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να διασωληνωθεί, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.
Λίγο αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Τέλος και στην Κρήτη μια γυναίκα 68 ετών, ανεμβολίαστη, νόσησε βαριά από κορωνοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ Χανίων.

"Η μάνα μας ήτανε υγιέστατη, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα και με πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της. Όμως πολλές φορές, οι λάθος άνθρωποι και οι λάθος "συμβουλές", μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο και σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις" αναφέρει ο γιός της ο οποίος απευθύνει έκκληση μέσα από την ανάρτηση του, στον κόσμο να εμβολιαστεί, και όπως λέει χαρακτηριστικά να νικήσει η λογική και η ζωή. 

Πηγή: skai.gr