Κλείσιμο

Κοντά στα πυρόπληκτα ζώα η Περιφέρεια Αττικής

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης μετέβη στον χώρο υποδοχής πυρόπληκτων ζώων που έχει διαμορφωθεί σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου και παρέδωσε στην εθελοντική οργάνωση διάσωσης ζώων συντροφιάς «dogs voice», ζωοτροφές αλλά και χημικές τουαλέτες για τη διευκόλυνση της λειτουργίας της Δομής.

Τη στήριξη της προς τα πυρόπληκτα ζώα της Αττικής που δοκιμάστηκαν στις πρόσφατες πυρκαγιές δείχνει η Περιφέρεια Αττικής, συμβάλλοντας στο έργο των εθελοντικών φιλοζωικών οργανώσεων.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης μετέβη στον χώρο υποδοχής πυρόπληκτων ζώων που έχει διαμορφωθεί σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου και παρέδωσε στην εθελοντική οργάνωση διάσωσης ζώων συντροφιάς «dogs voice», ζωοτροφές αλλά και χημικές τουαλέτες για τη διευκόλυνση της λειτουργίας της Δομής. Τον κ. Πατούλη συνόδευε ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλος.

Σε αντίστοιχη πρωτοβουλία ο κ. Πατούλης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλο παρέδωσαν 2,5 τόνους ζωοτροφών σε φιλοζωικές οργανώσεις, σωματεία κλπ. της Δυτικής Αττικής, εκπρόσωποι των οποίων ευχαρίστησαν θερμά σημειώνοντας πως "κάθε πρωτοβουλία στήριξης των ζώων που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές, είναι πολύτιμη".

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, είναι χρέος μας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας προς τα ζώα που κινδύνευσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές. Είμαστε κοντά τους όπως και στις εθελοντικές φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία που προφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην προσπάθεια διάσωσης και περίθαλψης των μικρών μας φίλων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ