Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο δερματολόγος και άλλοι 3 από τους 5 που είχαν συλληφθεί την Τρίτη

Από τους 5 ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος Πακιστανός, με εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 23χρονος κατηγορούμενος, Πακιστανικής καταγωγής, για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, από τους 5 συνολικά που συνελήθφησαν το βράδυ της Τρίτης..

Αντίθετα, με απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, προφυλακίστηκαν οι άλλοι 4 συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης.

Ανάμεσα στους προφυλακσιθέντες είναι και ο 65χρονος δερματολόγος, πολύτεκνος πατέρας, (πέντε παιδιών) ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής. 

Οι όροι στον  23χρονο Πακιστανό, είναι καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΕΛΑΣ και οι πέντε εντοπίστηκαν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης ανήλικη έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται.

Ο 23χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, η οποία φέρεται να τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία είχε βγάλει προ τριετίας. Επιπλέον, υποστήριξε ότι το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.

Με τις σημερινές αποφάσεις προσωρινής κράτησης , οι κατηγορούμενοι που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση είναι 12 , μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις πέντε νέες συλλήψεις:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: skai.gr