Κολωνός: Στην φυλακή και δεύτερος σήμερα για τον βιασμό της 12χρονης

Σήμερα οδηγήθηκαν στις φυλακές ένας 31χρονος Ελληνας και ένας 24χρονος αλλοδαπός γείτονας και οικογενειακός φίλος του κοριτσιού   

Ρεπορτάζ, Μάκης Συνοδινός

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ένας 31χρονος κατηγορούμενος, ημεδαπός - ο δεύτερος μέσα στην ημέρα -  για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, τον οποίο κατονόμασε το κοριτσάκι στην τελευταία κατάθεση του. 

Νωρίτερα, ακόμα ένας κατηγορούμενος – ένας 24χρονος αλλοδαπός γείτονας και οικογενειακός φίλος του κοριτσιού -  προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. 

Ένας ακόμα κατηγορούμενος, ένας 40χρονος, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη ενώ δύο ακόμα κατηγορούμενοι θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τα επόμενα εικοσιτετράωρα. 

Υπενθυμίζεται πως - ανάμεσα στα έξι άτομα που έχει ταυτοποιήσει το τμήμα ανηλίκων της ΕΛΑΣ - βρίσκεται και ένας γνωστός πρώην διαιτητής της Α’ εθνικής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε ο Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.
 

Πηγή: skai.gr