Κοινότητα Γεωργιανής Διασποράς για Γλυκά Νερά: Αναμένουμε τα ΜΜΕ να επανορθώσουν

«Η κάλυψη των γεγονότων από τα ΜΜΕ κατάφερε μόνο να δημιουργήσει και να σπείρει πανικό και μένος τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία», τονίζει σε ανακοίνωση της η Κοινότητα της Γεωργιανής Διασποράς, σχετικά με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά που συντάραξε την χώρα.

Η κοινότητα ζητά επανόρθωση εκ μέρους των ΜΜΕ διότι καθόλη τη διάρκεια των ερευνών, όπως αναφέρεται, τα ΜΜΕ δε σταμάτησαν να αναφέρονται σε πιθανούς υπόπτους με εθνικό προσδιορισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοινότητας Γεωργιανής Διασποράς

Η Κοινότητα της Γεωργιανής Διασποράς στην Ελλάδα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας λύπη για την κάλυψη των γεγονότων σε σχέση με τη δολοφονία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ζητάμε την αντίδραση της πολιτείας.

Καθόλη τη διάρκεια των ερευνών τα ΜΜΕ δε σταμάτησαν να αναφέρονται σε πιθανούς υπόπτους με εθνικό προσδιορισμό.

Ο συλληφθείς συμπατριώτης μας υπέστη διαπόμπευση, ψυχικές και σωματικές βλάβες δίχως καν να έχει καταδικαστεί για καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτονται ή προσάπτονταν.

Η κάλυψη των γεγονότων από τα ΜΜΕ κατάφερε μόνο να δημιουργήσει και να σπείρει πανικό και μένος, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Αναμένουμε τα εγχώρια ΜΜΕ να επανορθώσουν για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Γεωργιανής Κοινότητας στην Ελλάδα, ασκώντας προπαγάνδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο. Συμβαίνει πολλά χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν ποινές σε όσους δεν υπηρετούν το επάγγελμα τους σωστά.

Πηγή: skai.gr