Κινηματογραφική απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη: Εισέβαλαν ντυμένοι αστυνομικοί - Τέσσερις συλλήψεις

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν αλεξίσφαιρο γιλέκο και καπέλο, στα οποία αναγραφόταν η λέξη «police».

Ιδιαίτερα ευρηματικοί ως προς τον τρόπο δράσης τους ήταν οι τέσσερις επίδοξοι ληστές, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης εισέβαλαν σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης για να το ληστέψουν και ταμπουρώθηκαν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι τέσσερις δράστες εισήλθαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς. Σημειώνεται πως εντός του καταστήματος βρέθηκαν αλεξίσφαιρο γιλέκο και καπέλο, στα οποία αναγραφόταν η λέξη «police».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των δραστών τα φορούσε όταν αποφάσισαν να εισβάλουν στο κατάστημα της οδού Μοναστηρίου, με σκοπό να γίνουν πιο πειστικοί.

Το χρονικό της ληστείας

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:30 όταν οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Βαρδάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών κρατούσε αεροβόλο όπλο.

Ο υπάλληλος του καταστήματος όπως φαίνεται αντιλήφθηκε ότι τα άτομα δεν ήταν στην πραγματικότητα αστυνομικοί και ακολούθως πάτησε το κουμπί του πανικού. Ταυτόχρονα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα, τα ρολά στην είσοδο κατέβηκαν αυτόματα, με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτό όπως και το προσωπικό του καταστήματος.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και απέκλεισαν τον χώρο μπροστά από το κατάστημα. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο μαγαζί και να συλλάβουν τους τέσσερις δράστες.

Πηγή: skai.gr