Η απίστευτη ιστορία που προηγήθηκε της πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε κολώνα στον Κηφισό

Από την πρόσκρουση λίγο έλειψε να πέσει η κολώνα, ενώ προκλήθηκε και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων - Συνεργεία έσπευσαν για την αποκατάσταση της ζημιάς 

Απίστευτη είναι η ιστορία που αφορά την πρόσκρουση αυτοκινήτου νωρίς σήμερα το πρωί σε κολώνα της ΔΕΗ στην κάθοδο της Κηφισού στον κλάδο εξόδου προς την Πέτρου Ράλλη.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα γυναίκα Ρομά, είχε αρπάξει τάμπλετ από ταξί. Στη συνέχεια μπήκε τρέχοντας σε αυτοκίνητο που την περίμενε ένας άνδρας. 

Ακολούθησε «τρελή» πορεία του ΙΧ στην κάθοδο της Κηφισού καθώς ο ταξιτζής άρχισε να τους καταδιώκει. Ωστόσο λίγα χιλιόμετρα μετά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην κολώνα η οποία λίγο έλειψε να πέσει στην εθνική οδό.

Οι δύο Ρομά στάθηκαν τυχεροί από την μια καθώς δεν τραυματίστηκαν από την άλλη όμως, συνελήφθησαν καθώς η αστυνομία έσπευσε στο σημείο που συνέβη το περιστατικό.

Το συμβάν προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνικό οδό καθώς για αρκετή ώρα οι ουρές των οχημάτων έφταναν τα 14 χιλιόμετρα.

Πηγή: skai.gr