Κεφαλονιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι - Νεκρός ο 35χρονος οδηγός

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα που παρέμενε στο σημείο σταθμευμένο για μικρό διάστημα στο λιμάνι, πήρε φόρα και έπεσε στην θάλασσα.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας, σε Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν στο λιμάνι το Αργοστολίου, πήρε φόρα και έπεσε στην θάλασσα.

Αποτέλεσμα ήταν ο 35χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του, ενώ τα αίτια της πτώσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το inkefalonia.gr, καταγράφεται η στιγμή της πτώσης αλλά και όσα ακολούθησαν:

Στο σημείο έπεσαν και δύτες και ο άνδρας ηλικίας 35 ετών, ανασύρθηκε άμεσα, χωρίς όμως τις αισθήσεις του.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο σημείο μετέφερε τον 35χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα που παρέμενε στο σημείο σταθμευμένο για μικρό διάστημα στο λιμάνι, πήρε φόρα και έπεσε στην θάλασσα.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το Λιμενικό

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, με έναν επιβαίνοντα, από ράμπα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων πορθμειακής γραμμής Ληξούρι -  Αργοστόλι, εντός του λιμένα Αργοστολίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ  ιδιώτες δύτες ανέσυραν τον 35χρονο ημεδαπό οδηγό, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από το συμβάν δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό στην ξηρά.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή: skai.gr