Φρίκη στην Καβάλα: Φόβοι ότι ο 52χρονος βίαζε κι άλλα παιδιά του -Εξετάζονται από ιατροδικαστή 11 μέλη της οικογένειας

Η 26χρονη και με νοητική υστέρηση κόρη  έχει φέρει στο κόσμο δυο παιδιά τα οποία με την μέθοδο του DNA θα αποκαλυφθεί αν είναι αποτέλεσμα των βιασμών από τον 52χρονο δράστη- Ο πατέρας φέρεται να τη βίαζε επί 18 χρόνια

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ο γολγοθάς που ζούσε επί 18 ολόκληρα χρόνια μια 26χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση στη Καβάλα από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 52χρονος πατέρας φέρεται να βίαζε την κόρη του από όταν αυτή ήταν 8 ετών ενώ υποψίες υπάρχουν πως είχε ασελγήσει και σε αλλά δυο παιδιά από τα οχτώ συνολικά που έχει η οικογένεια.

Η 26χρονη που από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται να έχει φέρει στο κόσμο δυο παιδιά τα οποία με την μέθοδο του DNA θα αποκαλυφθεί αν είναι αποτέλεσμα των βιασμών από τον 52χρονο δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήδη έχει ληφθεί DNA από τα δυο παιδιά και τον δράστη και τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την πόρτα του ιατροδικαστή έχουν περάσει συνολικά 11 μέλη της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν πέσει θύματα του 52χρονου.

Η νέα υπόθεση βιασμού ήρθε στη δημοσιότητα μετά την καταγγελία ενός άνδρα στις Αρχές ο οποίος κατήγγειλε παράξενες και ύποπτες συμπεριφορές τόσο του 52χρονου όσο και της 26χρονης.

Πηγή: skai.gr