Καβάλα: Ξυλοκόπησε τη γιαγιά του μέχρι θανάτου για ένα ποτήρι νερό

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το έγκλημα στην Καβάλα και κυρίως με το μαρτύριο που πέρασε η ηλικιωμένη γιαγιά στα χέρια του ίδιου της του εγγονού.

Ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η 83χρονη μέσα στη νύχτα από τον 23χρονο εγγονό της στάθηκε η αιτία να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου και τελικά να υποκύψει στα τραύματα της .

Η γιαγιά σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα φιλοξενούσε τον εγγονό και τον γιο της όταν εκείνος χώρισε με την σύζυγο του.

Κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού λίγα μέτρα πιο κάτω κοιμόταν ο γιος της σε ένα σπιτάκι στην αυλή του οικοπέδου ενώ στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς δήλωσε ότι δεν άκουσε το παραμικρό.

Σοκαρισμένοι με το ειδεχθές έγκλημα είναι οι γείτονες της 83χρονης γιαγιάς, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στις καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς δήλωσαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουγαν έντονη λογομαχία μεταξύ του 23χρονου και της γιαγιάς του ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις που ο 23χρονος ασκούσε ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης πριν από χρόνια είχε συλληφθεί για άσκηση βίας στην άτυχη γιαγιά. 

Ο 23χρονος ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, όταν διαπίστωσε ότι η γιαγιά ήταν νεκρή από τα χτυπήματα του επικοινώνησε αμέσως με γραφείο τελετών της περιοχής λέγοντας ότι η ηλικιωμένη έπεσε και πέθανε.

Ωστόσο η αλήθεια φανερώθηκε λίγες ώρες αργότερα όταν το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος απέκλεισε αμέσως σαν αιτία θανάτου την πτώση ενώ αποφάνθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν ο ξυλοδαρμός . Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η ηλικιωμένη έφερε κακώσεις σε κεφάλι και σώμα.

Πηγή: skai.gr