Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά για τα Σαρακοστιανά - Το ωράριο στην Βαρβάκειο

Ανοιχτές οι λαϊκές, η Βαρβάκειος, η Αγορά του Ρέντη και τα καταστήματα τροφίμων

Τα Σαρακοστιανά της τελευταίας στιγμής καθώς και φρέσκα λαχανικά, οστρακοειδή και μαλάκια και φυσικά φρεσκοψημμένη λαγάνα θα αγοράσουν αύριο οι καταναλωτές καθώς ανοιχτή θα είναι η αγορά - οι λαϊκές, η Βαρβάκειος, η Αγορά του Ρέντη και τα καταστήματα τροφίμων. 

H Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών,επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, θα λειτουργήσουν παραδοσιακά τα καταστήματα και της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.

Για την Καθαρά Δευτέρα, η Βαρβάκειος θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 την Κυριακή μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Επίσης και τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Αντίστοιχα, ανοικτά θα είναι, συνέχεια, και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ και το Σάββατο θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Πηγή: skai.gr