Άγιος Νικόλαος: Κατέληξε ο ένας από τους 3 τραυματίες από το ατύχημα στον ηλεκτρικό

Κατέληξε ο ένας από τους 3 εργαζόμενους που τραυματίστηκαν στον ΗΣΑΠ καθώς πραγματοποιούνταν εργασίες στις γραμμές. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Νίκος Χαιρέτας είπε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν μηχάνημα καθαρισμού αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να χάσουν τον έλεγχο του και να το εγκαταλείψουν. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γραμμή 1 στις 04:05, ενώ για να σταματήσει το μηχάνημα να κινείται ανεξέλεγκτα συγκρούστηκε με άλλο τρένο, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί η αρμόδια υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ.

Η κυκλοφορία των συρμών γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια και Πειραιά και 'Ανω Πατήσια - Κηφισιά. Οι επιβάτες μπορούν εξυπηρετηθούν στο τμήμα Α. Πατήσια - Ομόνοια και αντίστροφα από τις λεωφορειακές γραμμές Α8 και Χ7 (έκτακτη), καθώς και από τις γραμμές τρόλεϊ 3,5 και 7.

Η επιβίβαση στις παραπάνω γραμμές γίνεται στη στάση «Αλυσίδα», έξω από το σταθμό της Γραμμής 1 «'Ανω Πατήσια». Στην οδό Αχαρνών η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται από τη λεωφορειακή γραμμή Β9 και τη γραμμή τρόλεϊ 6.   

Πηγή: skai.gr