Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί που κατήγγειλε νεαρή ότι την βίασαν - Θεοδωρικάκος: Δεν έχουν θέση στην ΕΛ.ΑΣ εάν επαληθευτεί

Οι δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για τον βιασμό της κοπέλας οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

"Εάν επαληθευτεί η καταγγελία, οι δύο αστυνομικοί δεν έχουν θέση στην Ελληνική Αστυνομία" διαμηνύει με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, για τους δύο άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τους οποίους κατήγγειλε 19χρονη για βιασμό, μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Οι δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για το βιασμό 19χρονης ημεδαπής συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και οδηγούνται σήμερα (14/10) στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media είχε δώσει εντολή για ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία 19χρονης γυναίκας. 
Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».

Αναλυτικά η νέα σχετική ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

Ανάρτηση Θεοδωρικάκου για καταγγελία βιασμού νεαρής από αστυνομικούς

Πηγή: skai.gr