Καταδίωξη στον Μυλοπόταμο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 38χρονος

Την ίδια ώρα ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο ένας εκ των δυο Κρητικών οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες στο Πέραμα της Κρήτης την προηγούμενη Παρασκευή ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο Κρητικοί 38 και 36 ετών (που είναι αδέλφια) υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση από τους Γερμανούς τουρίστες και κατόπιν απάντησαν στα χτυπήματα του ενός.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα χτυπήματα του ενός Γερμανού ο 38χρονος συλληφθείς φέρει χτυπήματα στη μύτη. 

Σύμφωνα ωστόσο με την κατάθεση των Γερμανών η οποία αποσταλεί από την αστυνομία στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση,  το χρονικό της επίθεσης είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζουν οι δυο Κρητικοί .
Όπως υποστήριξαν στις αρχές, οι δυο Κρητικοί με άγριες διαθέσεις κινήθηκαν εναντίον τους, συνεπλάκησαν μαζί τους ενώ ο ένας -ο 38χρονος- τους απείλησε και με μαχαίρι τουλάχιστον 20 εκατοστά. 
Ο 38χρονος ο οποίος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου μέχρι την Παρασκευή οπότε και θα απολογηθεί, διώκεται για απόπειρα βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Πηγή: skai.gr