Παραιτείται της αστυνομικής φρουράς ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το σάλο

Μετά την αποκάλυψη από τον διευθυντή του Σκάι 100,3 Βασίλη Χιώτη ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε αστυνομική προστασία και το σάλο που ξέσπασε ο κ. Κασσελάκης μέσω twitter έκανε γνωστό ότι ζητά την ανάκληση της φρουράς

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του διευθυντή του Σκάι 100,3 Βασίλη Χιώτη ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε και έλαβε αστυνομική προστασία -3 αστυνομικούς και ένα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.- ενώ αντίστοιχη προστασία ζήτησε και για τον σύντροφό του, επικαλούμενος απειλές και φόβο ομοφοβικών επιθέσεων σε βάρος του ιδίου και μελών της οικογένειάς του.

Μετά το σάλο, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο κ.Κασσελάκης μέσω twitter έκανε γνωστό ότι ζήτησε την ανάκληση της φρουράς, αναφέρει ότι κάλυπτε ο ίδιος τα έξοδα για τον αστυνομικό και ότι η προστασία του είχε διατεθεί έως την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.. Μάλιστα, αναφερόμενος στη δημοσιογραφική αποκάλυψη, κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο από διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Ο κ. Κασσελάκης έγραψε:

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χιώτης, με ανάρτησή του στο twitter θέτει στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα που προκύπτει: Ζήτησε ο ίδιος την αστυνομική προστασία ή του διατέθηκε από την ΕΛΑΣ. Ειδικότερα, ο διευθυντής του Σκάι 100,3 έγραψε:

Πηγή: skai.gr