Καραμανλής από Τέμπη: Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό θυμάτων - Θα ερευνηθούν τα πάντα

Συγκινημένος, ο υπουργός Μεταφορών παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων 

Εμφανώς συγκινημένος ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, «λύγισε» την ώρα που έκανε αναφορά στα θύματα του δυστυχήματος, τονίζοντας ότι θα διερευνηθούν τα αίτια και δεν θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί:

«Σήμερα είναι μια πραγματικά θλιβερή ημέρα. Και σήμερα όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. 

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Εγώ όμως θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια, τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος. 

Ότι πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν. Επομένως θα ήθελα όλοι να δείξουμε ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα, ότι θα κάνουμε τα πάντα να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί».
 

Πηγή: skai.gr