Κλείσιμο

Καμένα Βούρλα: Γιαγιά έμεινε πεσμένη στο μπάνιο για 3 μέρες – Την έσωσε ο γείτονας

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε το Σάββατο και τελικά σήμερα το πρωί την βρήκαν - ευτυχώς ζωντανή -οι γείτονες, που ανησύχησαν. 

Μια απίστευτη περιπέτεια - ευτυχώς με αίσιο τέλος - είχε μία ηλικιωμένη από τα Καμένα Βούρλα., η οποία έπεσε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της και - καθώς έμενε μόνη - παρέμεινε εκεί, αβοήθητη και νηστική για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε το Σάββατο και τελικά σήμερα το πρωί την βρήκαν - ευτυχώς ζωντανή -οι γείτονες, που ανησύχησαν. 

Σύμφωνα με το lamiareport, o πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων τπαρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα (23/1) το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη.

Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει μέσα, ενώ επικοινώνησε με τους συγγενείς της που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο.

Ο πρόεδρος ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων και αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίστι, προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο. 

Με μεγάλη τους χαρά όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της αλλά ζωντανή! 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Πηγή: skai.gr