Κλείσιμο

Καλαμάτα: Συνέχιζε να κλέβει ενώ λίγες ημέρες πριν είχε καταδικαστεί για άλλες κλοπές

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας, για κλοπές, όπου είχε καταδικασθεί σε 42 μήνες φυλάκιση.

Καταστήματα και αυτοκίνητα είχε βάλει στο μάτι ένας 28χρονος στην Καλαμάτα, όμως μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες διάρρηξης δύο εστιατορίων στην παραλιακή της πόλης, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε πρόσφατη δικαστική απόφαση για άλλες κλοπές, μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα είχε διαπράξει άλλες κλοπές σε αυτοκίνητο και καταστήματα στην Καλαμάτα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 28χρονος προσπάθησε να διαρρήξει δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Ναυαρίνου. Όμως έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Λίγη ώρα μετά τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος και τον συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε όμως στη συνέχεια από τη προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως και 25 Ιουλίου, ο 28χρονος είχε διαπράξει ακόμη 3 κλοπές σε αυτοκίνητα και κατάστημα, όπου αφαίρεσε χρήματα.

Κι άλλες κλοπές

Ειδικότερα, τη νύχτα από 26 προς 27 Ιουνίου στην Καλαμάτα διέρρηξε αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε το ποσό των 1.500 ευρώ.

Επίσης, τη νύχτα 19 προς 20 Ιουλίου στην Καλαμάτα διέρρηξε αρωματοπωλείο και  αφαίρεσε το ποσό των 250 ευρώ.

Τέλος στις 25 Ιουλίου, διέρρηξε αυτοκίνητο και αφαίρεσε κέρματα ύψους 5 ευρώ.

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας, για κλοπές, όπου είχε καταδικασθεί σε 42 μήνες φυλάκιση. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγή: Tharros news