Κατέληξε ο άνδρας που πυροβόλησαν άγνωστοι το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας

Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα

Σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών εξελίχθηκαν στο κέντρο της Καλαμάτας. Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 11 στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική. Το θύμα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για παλιό γνώριμο των Αρχών για διάφορες υποθέσεις, ηλικίας 47 ετών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν  αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο. Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που όλα δείχνουν ότι παρακολουθούσαν το θύμα τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν. 

Όπως μεταδίδει το messinialive, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας: Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και τελικά υπέκυψε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των δραστών του ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία, το οποίο φαίνεται πως είναι κλεμμένο.  Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, και έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.