Κλείσιμο

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Υποχώρησε οδόστρωμα στο Χαλάνδρι (VID)

Την υποχώρηση του οδοστρώματος στην περιοχή του Χαλανδρίου, είχε ως αποτέλεσμα η επέλαση της κακοκαιρίας Μπάλλος.

Όπως αναφέρει η Τροχαία, λόγω της καθίζησης του οδοστρώματος, έχει ήδη διακοπή η κυκλοφορία στην οδό Παπανικολή στο ρεύμα προς Χαλάνδρι από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ζαν Μωρεάς.

Η σφοδρή κακοκαίρια που έπληξε ιδιαιτέρως την Αττική είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιφέρεια.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ τα οχήματα των οδηγών έμειναν επί ώρα ακινητοποιημένα στους δρόμους.

Πριν από ένα 24ωρο η κυκλοφορία των οχημάτων, εξαιτίας της κακοκαιρίας, είχε ξανά διακοπεί σε σημεία του Χαλανδρίου.αλλά και της Νέας Χαλκηδόνας και Κερατέας.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έσπευσαν στο σημείο της οδού Παπανικολή, όπου έχει υποστεί καθίζηση το οδόστρωμα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Παράλληλα η δημοτική Αρχή βρίσκεται σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να ενημερωθεί για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά και για την ασφάλεια γενικότερα όλου του δρόμου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρει: «Σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται ο Δήμος Χαλανδρίου προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην οδό Πανανικολή, αποκλειστικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής».

Και στη συνέχεια τονίζει: «Η κυκλοφορία διακόπηκε το απόγευμα στο ύψος της Ζαν Μωρεάς στο ρεύμα της ανόδου, μετά από καθίζηση του οδοστρώματος. Στο σημείο εκτελούνταν έργα από συνεργείο της Περιφέρειας.

Σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος με την αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τα συνεργεία της Περιφέρειας θα επιστρέψουν άμεσα στο σημείο προς αποκατάσταση της ζημιάς».

Πηγή: skai.gr