Κλείσιμο

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» - Που χρειάζονται αλυσίδες στην Αττική

Έκτακτες κυκλοφορικές ρυθμίσεις τέθηκαν σε εφαρμογή στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών από την κακοκαιρία «Φίλιππος».

Ειδικότερα σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Αττικής διακοπές κυκλοφορίας σημειώνονται στους εξής δρόμους:

  • Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Για βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, καθώς όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, από χ/θ 5 (πρατήριο καυσίμων REVOIL [πρώην CYCLON].
  • Για όλα τα οχήματα επί της Λ. Χασιάς, στο ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. ( Από 01:40΄ ώρα της 10-03-2022).
  • Παντός είδους βαρέως οχήματος μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δ.Π.Λ. Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω. (Από 22:00 της 09/03/2022) 
  • Παντός είδους βαρέως οχήματος μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής). (Από 22:00 της 09/03/2022)
  • Επ. Ο. Εκάλης - Νέας Μάκρης από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ μέχρι το Πάρκο Ανατολής (από ώρα 03:20).
  • Λ. Διονύσου από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την Επαρχιακή οδό Εκάλης - Νέας Μάκρης. (από ώρα 03:20).
  • Επί της συνέχεια της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το Νεκροταφείο Παπάγου προς τον Υμηττό. (από ώρα 04:15 της 10/03/2022). 

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην

  • Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της χ/θ 32 (Διόδια Αφιδνών) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 03:25.

Δείτε αναλυτική ενημέρωση, ανά Περιφέρεια σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω καιρικών φαινομένων καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας εδώ

Πηγή: skai.gr