Κλείσιμο

Οριακή κατάσταση σε πολλές περιοχές του Νοτίου Πηλίου από την κακοκαιρία - Χείμαρροι στη Μηλίνα - Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Δημήτρη Ραμματά, τα ρέματα και τα ποτάμια έχουν φουσκώσει και πάλι, μετά την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε στην περιοχή μετά το μεσημέρι

Η κακοκαιρία Daniel είχε πλήξει σημαντικά τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, με τα στελέχη του Δήμου από το μεσημέρι της Τετάρτης 27/09 να κάνουν λόγο για μία οριακή κατάσταση όσον αφορά διάφορες περιοχές, εξαιτίας του νέου κύματος Elias.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Δημήτρη Ραμματά, τα ρέματα και τα ποτάμια έχουν φουσκώσει και πάλι, μετά την έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε στην περιοχή μετά το μεσημέρι.

Ο ίδιος ανέφερε στην επικοινωνία του με τη Μαγνησία ότι ειδικά σε Χόρτο και Πλατανιά η κατάσταση είναι οριακή, θέματα υπάρχουν και πάλι στη Μηλίνα, ενώ ήταν θετικό το ότι η βροχόπτωση περιορίστηκε κάπως νωρίς το απόγευμα, περιμένοντας όμως και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν το βράδυ.

Δείτε βίντεο: 

(το βίντεο ανέβασε στο Facebook ο κ. Χρήστος Κωστάκης)

«Έχουμε μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου αλλά και μισθωμένα σε όλο το μήκος του Δήμου. Αυτήν τη στιγμή επιχειρεί ένα μηχάνημα στον πλαϊνό αποστραγγιστικό αυλάκι του Χόρτου, γιατί προκλήθηκε πρόβλημα με φερτά υλικά από το νερό» σημείωσε, ενώ δεν καταγραφόταν κάποιο έντονο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, με το Χόρτο ωστόσο να μένει χωρίς ρεύμα και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να οδεύει προς την περιοχή.

Πηγή: skai.gr