Ιτούδης: Κορυφαίο πρωτάθλημα η EuroLeague, brutal οι ρυθμοί

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης μιλά αποκλειστικά στην πρεμιέρα του «EuroLeague Talks by bwin», με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο. 

Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague, παρουσιάζει μία σειρά συνεντεύξεων με τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Κορυφαίοι προπονητές και παίκτες παίρνουν θέση απέναντι στον Μιχάλη Τσόχο και τον Βασίλη Σαμπράκο, για μία… σπέσιαλ συζήτηση!

Πρώτος καλεσμένος στο «EuroLeague Talks by bwin» είναι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης. Ο κόουτς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της κορυφαίας στοιχηματικής πλατφόρμας, για τη σεζόν στην απόλυτη διοργάνωση μπάσκετ, ενώ ανέλυσε και τις δυσκολίες που βιώνει μία ομάδα. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης που μετρά 32 τίτλους συνολικά ως προπονητής, μέσω της bwin έδωσε το… έναυσμα για νέες προκλήσεις και την κατάκτηση νέων τροπαίων, στη νέα εποχή της τουρκικής ομάδας, με εκείνον ως head coach. Ωστόσο όπως σημείωσε ο ίδιος, υπάρχουν «παράπλευρες» απώλειες που ένας προπονητής δεν μπορεί να ελέγξει και πρέπει να διαχειριστεί. 

Αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στη EuroLeague. Ο λόγος για τον Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ της Φενέρμπαχτσε, στη rookie του σεζόν στη λίγκα με τους κορυφαίους του αθλήματος στην Ευρώπη, καταγράφει εντυπωσιακούς αριθμούς. Ο Δημήτρης Ιτούδης, εξήγησε στην κάμερα της bwin, τον τρόπο που γίνεται το scouting και πώς κατέληξε στην επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη, ενώ σχολίασε και τη δυσκολία που έχει μία ομάδα στο να στελεχώσει το ρόστερ της, λόγω του ανταγωνισμού και με το ΝΒΑ.

Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μας «βάζει» στη θέση του προπονητή μίας ομάδας της EuroLeague, αναλύοντας το πώς προετοιμάζεται μία ομάδα για τη «διπλή» αγωνιστική, στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπως τη χαρακτήρισε. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr