Ιταλία: Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από την κακοκαιρία στο Μιλάνο - Καταπλακώθηκε από δέντρο

Επίσης τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από πτώσεις δέντρων σε αυτοκίνητα, στα περίχωρα του Μιλάνου

Μια 58χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, εξαιτίας πτώσης δέντρου, κατά τη διάρκεια σφοδρής νεροποντής.

Η γυναίκα καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου ενώ πήγαινε πεζή στη δουλειά. Εξαιτίας της κακοκαιρίας διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών του μετρό της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

Στην περιοχή Βίλα Κορτέζε, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα ο οποίος δεν μπορούσε να βγει από το γκαράζ του εξαιτίας πλημμύρας.

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από πτώσεις δέντρων σε αυτοκίνητα, στα περίχωρα του Μιλάνου. Όπως είχε συμβεί και τις περασμένες ημέρες, πολλές στέγες σπιτιών υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι πυροσβέστες έλαβαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα με εκκλήσεις για βοήθεια σε πολίτες της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

Ένα αεροσκάφος της εταιρίας Delta, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου με προορισμό την Νέα Υόρκη, υπέστη ζημιές εξαιτίας σφοδρής χαλαζόπτωσης. Ο πιλότος ζήτησε έκτακτη άδεια και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, όπου και προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Πηγή: skai.gr