Ηράκλειο: Στο εδώλιο ξανά ο 62χρονος για τον βιασμό του 9χρονου ανιψιού του

Ο κατηγορούμενος πρωτοδίκως είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού από τον θείο του, σε χωριό του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο κάθεται 62χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά από το το 2016 έως το 2018, δηλαδή από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έως τα 11.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον κατηγορούμενο να αρνείται ξανά την κατηγορία που του αποδίδεται, την οποία αποδίδει σε εκδικητικά κίνητρα, και την κατάθεση της γιαγιάς του παιδιού, η οποία επιβεβαίωσε τα όσα αποτροπιαστικά φέρεται να έζησε στα χέρια του θείου του το μικρό αγόρι. Μάλιστα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε με ανατριχιαστικές και σοκαριστικές λεπτομέρειες την «κόλαση», που εμφανίζεται να γνώρισε το 9χρονο αγόρι κοντά στον 62χρονο.

Ο κατηγορούμενος πρωτοδίκως είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου του είχε επιβάλει κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών, με εκτιτέα τα 15.

Πηγή: ertnews.gr