Απολογείται ο 48χρονος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο κοπέλες στο Ηράκλειο

Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 48χρονος άνδρας που επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο κοπέλες πριν λίγα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή με αποτέλεσμα σήμερα να απολογείται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες που έκαναν δύο κοπέλες λέγοντας πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης σε στενά του Ηρακλείου.

Η επίθεση έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν η κοπέλα είχε βγει για φαγητό με μία φίλη της στην περιοχή του Λάκκου Όταν τελείωσαν την έξοδό τους πήραν τον δρόμο του γυρισμού από τα στενά που υπάρχουν.

Εκεί, όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία, υπήρχε ένας μεσήλικας άνδρας ο οποίος της ακολούθησε και επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά στην κοπέλα.

Άμεσα και οι δύο έβαλαν τις φωνές, τον απώθησαν και έφυγαν τρέχοντας από την περιοχή.

Ανάλογη καταγγελία έκανε και μία άλλη κοπέλα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί αφού βρήκαν οπτικό υλικό από κάμερες να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Πηγή: cretapost.gr