Σάλος με την μήνυση σε ηλικιωμένη που προσπάθησε να πάρει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας επιμένει στη μήνυση κατά μιας ηλικιωμένης που επιχείρησε να πάρει κάποια τρόφιμα χωρίς να πληρώσει, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί που προσήγαγαν την 70χρονη τους ζήτησαν να μην προχωρήσουν τις διαδικασίες, όταν άκουσαν την ιστορία της. Η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα και ήταν απελπισμένη.

Οι πελάτες του σούπερ μάρκετ παρακάλεσαν τους υπευθύνους να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο και να μην κινηθούν σε βάρος της οι νομικές διαδικασίες, όμως ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και είπε «ότι οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση». Τα προϊόντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN κόστιζαν σχεδόν 40 ευρώ.

Η 70χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καθόλου χρήματα και ένα στεγαστικό δάνειο με πολύ μεγάλη ρύθμιση, το οποίο πληρώνει με τη σύνταξή της για να μην της πάρουν το σπίτι.

Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν από την ιστορία της γιαγιάς και αφού υπήρχαν και πελάτες που προσφέρθηκαν να καλύψουν το ποσό, θέλησαν να κλείσουν το θέμα χωρίς να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες. Γειτόνισσα της ηλικιωμένης, μάλιστα, είπε ότι η γυναίκα από τη ντροπή της προσπάθησε να αυτοκτονήσει. 

Πηγή: skai.gr