Ηλίας Ζερβός: Οι ρόλοι του δικηγόρου που τον έκαναν αγαπητό στον κόσμο (βίντεο) 

Ο ρόλος του ως δικηγόρος Ηλίας Χατζηδημητρακόπουλος στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν αυτός που του χάρισε την ευρεία αποδοχή και αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Ο ηθοποιός πέθανε από ανακοπή, σε ηλικία 65 ετών.  

Ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός έφυγε σήμερα από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 65 ετών, από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρα αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τις δύο επιτυχημένες χιομοριστικές σειρές «Κωνσταντίνου και Ελένης» και  «Άκρως Οικογενειακόν».

Και στα δύο κωμικά σίριαλ, ο Ζερβός έπαιξε τον ρόλο του «χαζούλη» δικηγόρου. 

Στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν ο δικηγόρος και φίλος του «Κατακουζηνού» Χάρη Ρώμα, ο τηλεπτικός Νίκος Γρέβιας.

Ο ρόλος του όμως ως «χασοδίκης» δικηγόρος Ηλίας Χατζηδημητρακόπουλος στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν αυτός που του χάρισε την ευρεία αποδοχή και αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο Ηλίας Ζερβός στην τηλεόραση είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στις σειρές Τμήμα Ηθών, Κόκκινος Κύκλος, Δέκα λεπτά κήρυγμα, Επτά Θανάσιμες Πεθερές κ.ά. Τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στην ΕΡΤ και τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Πηγή: skai.gr