Ιερώνυμος και Πιερρακάκης συναντήθηκαν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών – Άκουσαν και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες του κράτους προς όφελος των πολιτών και στην αγαστή συνεργασία που έχει με την Εκκλησία της Ελλάδος

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες του κράτους προς όφελος των πολιτών και στην αγαστή συνεργασία που έχει, στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εν γένει της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ιερώνυμος και Πιερρακάκης

Ο Μακαριώτατος, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία των δύο πλευρών και στο εξαιρετικό έργο που έχει γίνει στην ανάδειξη των πολιτιστικών θησαυρών της Εκκλησίας μέσω της ψηφιοποίησής τους, αλλά και στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για τους κληρικούς και τους πολίτες.

Ιερώνυμος και Πιερρακάκης

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Πιερρακάκης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από ομάδες διάφορων οργανισμών και φορέων.

Τα παιδιά λένε τα κάλαντα σε Ιερώνυμο και Πιερρακάκη

Τα παιδιά λένε τα κάλαντα σε Ιερώνυμο και Πιερρακάκη

Πηγή: skai.gr