Οργή στη Ρωσία για τις διακοπές της συζύγου του Πεσκόφ - Χορεύει και σπάει πιάτα στην Ελλάδα - Δείτε βίντεο

«Θα έπρεπε να συμπεριφέρεται πιο σεμνά» γράφουν οι χρήστες στα social media που πήραν «φωτιά» με αφορμή τις διακοπές της Τατιάνα Νάβκα στην Ελλάδα

Οι διακοπες της συζύγου του Ντιμίτρι Πεσκόφ, κορυφαίου βοηθού του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Ρωσία.

Η Τατιάνα Νάβκα δημοσίευσε βίντεο όπου η ίδια φαίνεται να «ξεφαντώνει» σε ελληνικό γλέντι χορεύοντας σπάζοντας πιάτα.

Ωστόσο με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαψεύδει ότι η Τατιάνα Νάβκα εισήλθε στην Ελλάδα. 

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο  απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν.  Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα  social media είναι από άλλη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα,το βίντεο της συζύγου του Ντιμίτρι Πεσκόφ προέρχεται από γλέντι στην Τουρκία

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα των χρηστών του διαδικτύου, με τα social media να γεμίζουν με αρνητικά σχόλια για τη σύντροφο του Πεσκόφ.

Πολλοί έγραψαν ότι δεν θα έπρεπε να διασκεδάζει ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο αιματηρός πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ άλλοι στάθηκαν στο γεγονός ότι κάνει διακοπες σε μια χώρα που έχει χαρακτηριστεί ως «μη φιλική» από τον Πούτιν.

«Η σύζυγος ενός ανώτατου προσώπου μιας μαχόμενης χώρας πρέπει να συμπεριφέρεται πιο σεμνά», ανέφερε ένας χρήστης.

Ενώ σε ένα άλλο επικριτικό σχόλιο αναφέρεται ότι «είναι απολύτως ακατάλληλο για τον Πεσκόφ και τη σύζυγό του να κάνουν πάρτι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Πηγή: skai.gr