Η Νόνη Δούνια εξηγεί γιατί λιποθύμησε: Πίεση, κούραση και κλιμακτήριος

«Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους. Πρέπει να κάνουμε λίγο πίσω, να ακούμε το σώμα μας όταν μας χτυπάει ενα καμπανάκι» είπε η βουλευτής της ΝΔ. 

Αναστάτωση προκλήθηκε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στη Βουλή, όταν λιποθύμησε η βουλευτής  του κόμματος Νόνη Δούνια. 

Οι συνάδελφοί της την μετέφεραν εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής και εκεί ευτυχώς ανέκτησε τις δυνάμεις της.

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή "Μega Καλημέρα", αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε και εξήγησε ότι λιποθύμησε εξαιτίας της «ψυχολογικής πίεσης, της κούρασης και της αϋπνίας λόγω κλιμακτηρίου». 

«Ηταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με την πίεση τη ψυχολογική, την κούραση, την αϋπνία - γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου στα 50, οπότε δεν κοιμάμαι καλά. Είχα ξυπνήσει πολύ πρωί, στις 6, δεν είχα φάει τίποτα για να προλάβω όλες τις υποχρεώσεις μου .. και λίγο η ζέστη μέσα στην Ολομέλεια, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα» ανέφερε.

«Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, οπότε όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους σου και να αφήσεις και λίγο χρόνο για εσένα, όλα πολλές φορές δεν χωράνε. Πρέπει να κάνουμε λίγο πίσω, να ακούμε το σώμα μας όταν μας χτυπάει ενα καμπανάκι και να καθόμαστε λίγο στο πλάι» είπε κλείνοντας, συμπληρωνοντας πως μια χαρά στην υγεία της, όμως χρειάζεται λίγη ξεκούραση.

Πηγή: skai.gr