Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τον θάνατο της 40χρονης στον Βόλο: Πριν 1,5 χρόνο είχε χάσει αιφνιδίως τον αδερφό της

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος 40χρονης γυναίκας χθες, έξω από ΑΤΜ τράπεζας στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Η άτυχη γυναίκα, κατέρρευσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια του αδερφού της, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην οικογένεια, γεγονός που πρόκειται να κινητοποιήσει την επιστημονική κοινότητα από εδώ και πέρα.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε χθες από τη ζωή αιφνιδίως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Κέντρου υγείας Αλμυρού να την επαναφέρουν στη ζωή. Όμως, δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία που καταγράφεται στην οικογένεια αφού στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 πέθανε και ο αδερφός της, ο οποίος εργαζόταν ως πυροσβέστης, σε ηλικία επίσης… 40 ετών. 

Ο Πλάτανος Αλμυρού, από όπου κατάγεται η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος και όλοι προσπαθούν να συνδέσουν τους θανάτους των δύο νέων ανθρώπων και να τους εξηγήσουν, ενώ περιμένουν απαντήσεις από τους γιατρούς.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας των παιδιών δε ζει, ενώ πίσω έχουν μείνει η μητέρα και ο τρίτος και μοναδικός εν ζωή αδερφός , οι οποίοι ζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο των δύο νέων.

Πηγή: TheNewspaper