Η είδηση του εντοπισμού των απανθρακωμένων μεταναστών στη Δαδιά από τα διεθνή μέσα

Δεκαοκτώ πτώματα έχουν εντοπιστεί σε δασική περιοχή της βόρειας Ελλάδας που πλήττεται από πυρκαγιές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, αναφέρει το BBC

Την τραγωδία με τον εντοπισμό των απανθρακωμένων σορών μεταναστών στο δάσος της Δαδιάς, στον Έβρο, που καίγεται από χθες, μεταδίδουν με έκτακτη είδηση ήδη τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Δεκαοκτώ καμένα πτώματα, που πιστεύεται ότι είναι μεταναστών, βρέθηκαν κοντά σε ένα ελληνικό χωριό καθώς η χώρα μάχεται με την υπερβολική ζέστη ενώ 65 δασικές πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Forbes.

forbes

Δεκαοκτώ πτώματα έχουν εντοπιστεί σε δασική περιοχή της βόρειας Ελλάδας που πλήττεται από πυρκαγιές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, αναφέρει το BBC. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεκροί μπορεί να ήταν μετανάστες. Στο σημείο στο δάσος της Δαδιάς κατευθύνεται ιατροδικαστής και ανακριτική ομάδα, επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

bbc


Τις καμένες σορούς 18 ανθρώπων, που πιστεύεται ότι είναι μετανάστες, βρέθηκαν σήμερα σε μια απομακρυσμένη αγροτική περιοχή στη βόρεια Ελλάδα, όπου οι πυρκαγιές καίνε εδώ και μέρες. Μια σειρά από πυρκαγιές συνεχίζουν να προκαλούν όλεθρο σε όλη τη χώρα και έχουν προκαλέσει μαζικές εκκενώσεις από τουριστικά σημεία, αναφέρει η Daily Mail.

daily mail

Mε τίτλο «Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα: Βρέθηκαν νεκροί 18 άνθρωποι στην Περιφέρεια Έβρου» μεταδίδει την είδηση το CNN Turk στην κεντρική σελίδα του.

cnnturk

Τα πτώματα 18 ανθρώπων βρέθηκαν σε μια περιοχή της βορειοανατολικής Ελλάδας, όπου οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με μια μεγάλη δασική πυρκαγιά καθώς ο καύσωνας, που έσπασε ρεκόρ στα τέλη του καλοκαιριού, συνεχίζει να κατακλύζει μεγάλο μέρος της Ευρώπη, αναφέρει o Guardian και συμπληρώνει ότι μια ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφής εργαζόταν για την ταυτοποίησή τους.

guardian

Βρέθηκαν 18 πτώματα σε ελληνικό δάσος καθώς οι πυρκαγιές μαίνονται βόρεια της χώρας, αναφέρει το Euronews και σημειώνει ότι η Δαδιά είναι μια από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές της Ευρώπης.

euronews

Δεκαοκτώ καμένα πτώματα, πιθανώς μεταναστών, εντοπίστηκαν σε μια απομακρυσμένη, αγροτική περιοχή νότια του χωριού Άβαντας στη βόρεια Ελλάδα την Τρίτη, όπου οι πυρκαγιές καίνε εδώ και μέρες, μεταδίδει το Reuters. Η ευρύτερη περιοχή του Έβρου είναι μια δημοφιλής διαδρομή για μετανάστες που διασχίζουν τον ομώνυμο ποταμό από την Τουρκία στην Ελλάδα, συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.

reuters

Με τίτλο «Πυρκαγιές στην Ελλάδα: Βρέθηκαν 18 καμένα πτώματα» μεταδίδει την είδηση το Sky News. Οι πυρκαγιές στην ηπειρωτική Ελλάδα καίνε εδώ και τέσσερις ημέρες, με εκατοντάδες πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες που ξέσπασαν το Σάββατο, αναφέρει το δημοσίευμα.

skynews

Τα καμένα πτώματα 18 ανθρώπων βρέθηκαν καθώς οι πυρκαγιές μαίνονται στην Ελλάδα την Τρίτη. Οι νεκροί, που βρέθηκαν κοντά σε χωριό στη βόρεια Ελλάδα, μπορεί να ήταν μετανάστες, ενημερώνει το CNN.

cnn

Πηγή: skai.gr