Η bwin και οι παίκτες του Ολυμπιακού μοίρασαν «Χαρά» στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων

Η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακολουθώντας το όραμά τους για έμπρακτη υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, επισκέφθηκαν το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», το οποίο αποτελεί σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Γι’ ακόμα μία χρονιά η bwin στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης, σκοπός της είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει. To βραβευμένο στοιχηματικό brand στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, ενόψει Χριστουγέννων «ένωσε» τις δυνάμεις του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Τόμας Γουόκαπ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπoλομπόι, Μιχάλης Λούντζης και Τζορτζ Πάπας επισκέφθηκαν το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», που είναι μέλος  της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Εκεί, μοίρασαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που ζήτησαν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη εισπράττοντας τα χαμόγελα και τις αγκαλιές τους.

Παράλληλα, ξεναγήθηκαν στους χώρους που τα παιδιά περνούν τον χρόνο τους. Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού και «βοηθοί» τους στο μοίρασμα των δώρων ήταν οι εθελοντές της bwin, που συνεχίζουν την δράση τους με χαρά και ενθουσιασμό, συμμετέχοντας σε μία ακόμα κοινωνική δράση του στοιχηματικού brand.

Η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία πέντε χρόνια. Μία σχέση σταθερή, που «ξέφυγε» από τα όρια του παρκέ. Το βραβευμένο στοιχηματικό brand και οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνεργάζονται σε διάφορα κοινωνικά projects. Όπως όταν «φόρεσαν» τη φανέλα της κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνοντας μία σειρά φιλικών αγώνων για καλό σκοπό: Τα "bwin Monday Night Game Against Covid-19"!  Εξάλλου, η κοινή τους δράση άγγιξε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, αφού προσέφεραν χαμόγελα και έδωσαν κουράγιο σε εκείνους που είδαν από πολύ κοντά το άσχημο πρόσωπο της πανδημίας.

Οι Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες της bwin
Οι Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες του διεθνούς στοιχηματικού brand και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.
Συγκεντρώθηκαν και περήφανα παραδόθηκαν και το 2022 στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» περισσότερα από 1.000 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Τα κουτιά φορτώθηκαν στο βαν και όλοι μαζί «ανανέωσαν» το ραντεβού για την επόμενη πράξη αγάπης.

Κάθε κοινωνική δράση, έχει ως αποτέλεσμα τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας και την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο για ένα brand, που συνδέει όλο και περισσότερο το όνομά του με την έννοια της κοινωνικής προσφοράς.

Γι’  ακόμα μια χρονιά πραγματοποίησε συμβολική κίνηση αγάπης προς τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών. Η δραστήρια ομάδα της κορυφαίας gaming πλατφόρμας προσπάθησε να κάνει αυτές τις ημέρες πιο χαρούμενες, πιο ζεστές για ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους προσφέροντας γιορτινά καλάθια γεμάτα με είδη πρώτης ανάγκης και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 10: Λιγότερες Ανισότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr. 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr