Η αδερφή του 53χρονου που έχασε τη ζωή του στο Βουκουρέστι στον ΣΚΑΪ: Θέλουμε τη σορό του αδερφού μου το συντομότερο δυνατόν

«Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου» είπε.

Στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά μίλησε η αδερφή του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το πούλμαν στο Βουκουρέστι.

«Ο αδερφός μου 'έφυγε'» είπε η κ. Βάσω Χλόψιου από την Λάρισα. «Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου» είπε χαρακτηριστικά.

Μας είπαν ότι θέλει πέντε με έξι ημέρες, για να έρθει στην Ελλάδα η σορός, πρόσθεσε.

Η ίδια είπε ακόμη ότι το ΥΠΕΞ επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού της και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

«Μίλησα και με τη νύφη μου» συμπλήρωσε, «και δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της».

«Από κει και πέρα ζούμε ένα δρόμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε ο δήμος Λάρισας. Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της» είπε.

Η κ. Χλόψιου ανέφερε ακόμη ότι η νύφη της έχει ράματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά. «Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr