«Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;»: Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης μετά τη σύλληψη του συντρόφου της

«Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;», ανέφερε ερωτηθείς για τον δράστη. 

Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της, μετά τη σύλληψη του που έγινε χθες στα Σκόπια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει ‘φύγει’ …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος παρακολούθησε την προσαγωγή του φερόμενου ως δολοφόνου του παιδιού του από την τηλεόραση. Τον είδε με σκυφτό κεφάλι να φτάνει στον εισαγγελέα κι έμαθε ότι ομολόγησε το άγριο έγκλημά του. Δηλώνει ανακουφισμένος που τελικά οι αρχές τον εντόπισαν και έτσι δεν κατάφερε να ξεφύγει όπως σχεδίαζε, αλλά γρήγορα αυτή η ανακούφιση, πνίγεται από τον πόνο της απώλειας. 

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον 22χρονο, ο πατέρας της κοπέλας είπε, «τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;», ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα αδέλφια της Νικολέτας.

«Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη…μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…», σημείωσε.

Ξαναβλέπουν τις τελευταίες φωτογραφίες της και ανεβάζουν βίντεό της, από χαρούμενες στιγμές της. Τα μικρότερα αδέλφια της βρίσκονται σε σοκ, κυρίως η 16χρονη αδελφή της που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι

«Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι…ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», επισήμανε.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι της 17χρονης ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 22χρονου.

«Εγώ θα τον σκότωνα με τα χέρια μου», είπε γειτόνισσα της άτυχης κοπέλας.

«Θα καταθέσουμε μηνύματα που δείχνουν ότι την απειλούσε, ζητάμε την ισόβια ποινή», ανέφερε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: ΑΝΤ1