Κλείσιμο

Την έπνιξε με τα χέρια του μέσα στο φαρμακείο της - Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα

Του Μάκη Συνοδινού

Μια ακόμη γυναίκα προστίθεται στην μακάβρια λίστα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα. Τελευταίο θύμα η 43χρονη φαρμακοποιός στην Καβάλα που εχτές το βράδυ δολοφονήθηκε μέσα στον χώρο εργασίας της από τον ίδιο τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εχτές το βράδυ ο 55χρονος δράστης πήγε στο φαρμακείο που διατηρούσε η σύζυγος του και  μετά από έντονο καβγά την δολοφόνησε πιθανόν με στραγγαλισμό καθώς στο σώμα του θύματος δεν έχουν βρεθεί τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 00:30 περίπου τη νύχτα ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομική διεύθυνση Καβαλάς όπου ομολόγησε την πράξη του.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άντρες της ασφάλειας και μπαίνοντας στο φαρμακείο αντίκρισαν την γυναίκα νεκρή. Ο δράστης ο οποίος έφερε τραύματα στον λαιμό και τα χέρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο τοπικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς που εξετάζουν την υπόθεση τα τραύματα τα προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του πιθανόν επειδή θέλησε μετά την πράξη του να αυτοκτονήσει.

Όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί καθώς ο δράστης δεν είναι σε κατάσταση να δώσει κατάθεση και να εξηγήσει τον λόγο που σκότωσε την σύζυγό του και άφησε τα δύο ανήλικα παιδιά τους χωρίς μητέρα. Ωστόσο από τις πρώτες καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση προκύπτει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα κυρίως λόγω της παθολογικής ζήλειας του καθ'ομολογία δολοφόνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Στα χέρια των αρχών υπάρχει και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο φαρμακείο και εξετάζεται.