Κουκάκι: «Είχα πιει, επέστρεψα, τσακωθήκαμε και τη σκότωσα», ομολογεί ο 53χρονος γυναικοκτόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε μετακομίσει από το σπίτι ενώ το τελευταίο διάστημα ζήταγε στην 46χρονη να είναι ξανά μαζί.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στον γάμο τους, τους τσακωμούς, τις προσπάθειες επανασύνδεσης και γενικότερα την εκρηκτική κατάσταση που υπήρχε ανάμεσα τους, μίλησε ο 53χρονος δράστης που δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς πως κατέληξε στο έγκλημα. Όπως είπε, είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι τσακώθηκαν άσχημα και τότε πήρε το μαχαίρι και την σκότωσε.

«Είχα πιει, επέστρεψα και τσακωθήκαμε. Πήρα το μαχαίρι και της σκότωσα με δυο μαχαιριές. Έφυγα και προσπάθησα να αυτοκτονήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε μετακομίσει από το σπίτι ενώ το τελευταίο διάστημα ζήταγε να είναι ξανά μαζί.

κουκακι

Την άτυχη γυναίκα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο 24χρονος γιος του ζευγαριού, τον οποίο ειδοποίησε ο 53χρονος μετά την πράξη του.

«Σκότωσα τη μητέρα σου», είπε μόνο ο 53χρονος και έκλεισε το τηλέφωνο. Ο γιος, βρισκόταν έξω εκείνη τη στιγμή και έτρεξε στο σπίτι στο Κουκάκι προκειμένου να δει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς σε μια πρώτη άτυπη κατάθεση είδε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα υπήρχε και μια κουρτίνα, η οποία πιθανόν έπεσε κατά τη διάρκεια του καβγά του ζευγαριού. Την ώρα που έφτασε ο 24χρονος στο σημείο, ο πατέρας του είχε φύγει από το σπίτι.

Ο 53χρονος μετά το έγκλημα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του προσπαθώντας να πέσει στο κενό με το αυτοκίνητό του. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ ο άνδρας τελικά έπεσε σε κάτι βράχια και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 53χρονος χθες το βράδυ μετά από καβγά με τη σύζυγό του την μαχαίρωσε θανάσιμα στο διαμέρισμά τους στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι. Στη συνέχεια ειδοποίησε τον 24χρονο γιος τους και τράπηκε σε φυγή.

κουκακι

Ο 24χρονος φέρεται να εντόπισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα μέσα σε μια λίμνη αίματος την άτυχη γυναίκα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

κουκακι

Πηγή: skai.gr