Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πακιστανικής καταγωγής σύντροφος της 17χρονης συνελήφθη εκτός Αττικής, ενώ κατευθυνόταν προς τη Βόρεια Ελλάδα.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πακιστανικής καταγωγής σύντροφος της άτυχης Νικολέτας είχε διαφύγει από την Ελλάδα και συνελήφθη στα Σκόπια κατά τη διάρκεια ελέγχων για παράτυπους μετανάστες. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνόμιας, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της ανήλικης, οι  αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης. 

Οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων, εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα χεριά των ελληνικών αρχών, θα φτάσει στην Ευελπίδων, όπου θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Για την υπόθεση o υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο  φερόμενος ως δράστης  για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: skai.gr