Γυναίκα χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι από άγνωστο σε συρμό του ΗΣΑΠ

Γυναίκα χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι σε συρμό του ΗΣΑΠ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην γραμμή 1 του μετρό και ενώ ο συρμός κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Mάκης Συνοδινός

Γυναίκα που βρισκόταν εντός συρμού του μετρό «έφαγε» πέτρα στο κεφάλι που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον του συρμού, με αποτέλεμα να τραυματιστεί .

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην γραμμή 1 του μετρό και ενώ ο συρμός κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο.

Άγνωστος ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο δρόμο και εκτός των εγκαταστάσεων του μετρό πέταξε πέτρα η οποία βρήκε την γυναίκα στο κεφάλι και την τραυμάτισε.

Αμέσως ο σταθμάρχης ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση. Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης».