Γυναίκα χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι από άγνωστο σε συρμό του ΗΣΑΠ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην γραμμή 1 του μετρό και ενώ ο συρμός κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Mάκης Συνοδινός

Γυναίκα που βρισκόταν εντός συρμού του μετρό «έφαγε» πέτρα στο κεφάλι που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον του συρμού, με αποτέλεμα να τραυματιστεί .

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στην γραμμή 1 του μετρό και ενώ ο συρμός κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο.

Άγνωστος ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο δρόμο και εκτός των εγκαταστάσεων του μετρό πέταξε πέτρα η οποία βρήκε την γυναίκα στο κεφάλι και την τραυμάτισε.

Αμέσως ο σταθμάρχης ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση. Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης».