Ξέσπασαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη: Δεν ντρέπεστε λίγο; Με το μαχαίρι στο λαιμό την βιάσατε 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δαμιανός

Ξέσπασαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στην έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για  τον άγριο βιασμό και την δολοφονία της κόρης τους τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο. Η μητέρα της 21χρονης κατά την είσοδο των δύο κατηγορούμενων στο δικαστήριο φώναξε: «Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή. Καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι!».

Λίγο αργότερα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη γύρισε προς τους κατηγορούμενους και είπε «Δεν ντρέπεστε λίγο για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε. Αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι».

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά. Η Μάγδα Φύσσα χαιρέτισε τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. 
Αρνούνται οι κατηγορούμενοι 

Μέσω του συνηγόρου του ο νεαρός Ροδίτης, που κατηγορείται για την δολοφονία, δήλωσε ότι αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή. 

Από την πλευρά του, ο συγκατηγορούμενος του Αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών. 

Λαμβάνοντας το λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε προκλητική την άρνηση των κατηγορουμένων. Ο κ. Κούγιας μίλησε για θηριωδία και στυγνό έγκλημα το οποίο , όπως είπε, τέλεσαν και οι δυο κατηγορούμενοι ώστε το θύμα να μην τους καταγγείλει για τον ομαδικό βιασμό.