Η διαφήμιση που τα… «σπάει» με τον Γιάννη Αντετοκούμπο – Γνωρίστε τον 9χρονο Αχιλλέα από τη Λάρισα που συμπρωταγωνιστεί!

Ο Αχιλλέας είναι μαθητής στην τετάρτη τάξη του Δημοτικού και ζει με την οικογένειά του στην Ανάβυσσο της Αττικής

Τι κι αν προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, με τον παππού του να είναι παλιά δόξα της ΑΕΛ, ο ίδιος από τη… νηπιακή του ηλικία παίζει στα «γήπεδα» της δημοσιότητας και του μόντελινγκ. Ο Αχιλλέας Δουβλατανιώτης, σε ηλικία μόλις 9 ετών, έχει κάνει τον τηλεοπτικό φακό να τον… λατρεύει, έχοντας στο πλευρό του τον τεράστιο αστέρα του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούμπο.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν πρόσφατα για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας στοιχηματικής εταιρείας, της οποίας κεντρικό πρόσωπο είναι ο Έλληνας μπασκετμπολίστας που σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, στην άλλη άκρη του ατλαντικού.

Ο Αχιλλέας σήμερα είναι μαθητής στην τετάρτη τάξη του Δημοτικού. Ζει με την οικογένειά του στην Ανάβυσσο της Αττικής, ενώ είναι εγγονός της παλιάς δόξας της ΑΕΛ, Θύμιου Μαουσίδη. Αγαπά τον αθλητισμό, την κολύμβηση και το Τάε Κβο Ντο, ενώ αγαπημένο του φαγητό είναι το παστίτσιο.

Παράλληλα με τα μαθήματά του, αλλά και τη φυσιολογική ζωή ενός εννιάχρονου, κάνει και την καριέρα του μοντέλου.

Δείτε τι λέει ο Αχιλλέας για τον εαυτό του

Το σενάριο της διαφήμισης παρουσιάζει τον μικρό Αχιλλέα να ζητά από τη μητέρα του να καλέσει στο πάρτι γενεθλίων του τον φίλο του τον Γιάννη, που όμως αυτή δε γνωρίζει. Στην έκθεση του σχολείου η δασκάλα του κάνει παρατήρηση γιατί έγραψε για «έναν φανταστικό» και όχι πραγματικό φίλο, όπως υποστηρίζει. Ο μικρός, όμως, απτόητος πιστεύει πως ο Γιάννης θα έρθει στο πάρτι και γι’ αυτό ακόμη και την ώρα που τα κεριά της τούρτας περιμένουν να τα σβήσει, αυτός κάνει λίγο ακόμη υπομονή. Και ξάφνου… ο Γιάννης Αντετοκούμπο εμφανίζεται και σβήνουν μαζί τα κεριά!

Δείτε το βίντεο με τη διαφήμιση όπου ο Αχιλλέας πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Αντετοκούμπο

Δείτε φωτογραφίες από τη διαφήμιση που γυρίστηκε στην Εκάλη: 

O 9χρονος Λαρισαίος με τον Γιάννη Αντετοκούμπο

O 9χρονος Λαρισαίος με τον Γιάννη Αντετοκούμπο

Πηγή: onlarissa