Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν -Θέμα ωρών η εξιχνίαση

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας κλήθηκε να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για νέα κατάθεση. Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη του 32χρονου πιλότου.

Όπως ανέφερε η Καθημερινή, σήμερα, προέκυψαν νέα στοιχεία χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους. 

Ο πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν.

Κλιμάκιο της Δίωξης Ανθρωποκτονιών μετέβη στο νησί με ελικόπτερο για να μεταφέρει τον σύζυγο στη ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, επίκειται η εξιχνίαση, ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για ανατροπή σχετικά με τους δολοφόνους. Η ΕΛΑΣ αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος και από τις κάμερες ή το σπίτι δεν προέκυψαν ευρήματα. Επίσης, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για ύποπτες κινήσεις κάποιου οχήματος γύρω από το σπίτι του ζεγαριού εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότους στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Missing media item.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Στο αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν. 

«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν.» 

 

 

Πηγή: skai.gr